Stimați lucrători ai Serviciului Fiscal !

 

     Astăzi, se împlinesc 30 ani de când în Republica Moldova și-au început activitatea inspectoratele fiscal de stat și tot la această dată marcați Ziua Lucrătorului Serviciului Fiscal.

     Timp de trei decenii Serviciul Fiscal rămâne o instituție de importanța sporită în stat. De funcționarea impecabilă a acestuia depinde colectarea veniturilor la buget și, respectiv, finanțarea programelor sociale și proiectelor investiționale.

     Datorită deservirii eficiente a contribuabililor, perfecţionarea permanentă a procedurilor de administrare fiscală, lărgirea spectrului de servicii şi sporirea calităţii acestora, asistenţa profesională a Dumneavoastră asigură creşterea considerabilă şi permanentă a bunăstării cetățenilor.

     Sunt sigur că îndeplinirea corectă a obligațiunilor de serviciu, efortul pe care îl depuneţi în gestionarea sectorului fiscal, dăruirea de sine, principialitatea și persistența de care dați dovadă vor continua să servească dezvoltării raionului și a țării.

      În numele Consiliului Raional, dar şi al meu personal, vă transmit calde felicitări şi urări de bine cu ocazia Zilei profesionale, care se marchează la data de 1 iulie. Multe bucurii, fericire, putere pentru continuarea lucrului pe care-l faceţi cu dăruire, linişte şi căldură în suflet.
 
Cu deosebit respect, 

Rusnac Veaceslav

Președinte al Raionului Soroca