Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

La data de 19 decembrie 2021, Președintele raionului Soroca, dl Veaceslav Rusnac, împreună cu consilieri raionali, șefi de direcții și secții a Consiliului raional, au participat la acțiunea de caritate ”Surprize o claie, de la Moș Nicolae”, organizat cu prilejul
sărbătorilor de iarnă pe Piața Libertății din municipiul Soroca, de către Direcția Învățământ Soroca în parteneriat cu Consiliul Raional al Elevilor, Centrul de Creație a Copiilor ”Speranța” și Instituția Publică Teatrul ”Veniamin Apostol” mun. Soroca.
În cadrul evenimentului, dl Veaceslav Rusnac a venit și în acest an cu un cadou special pentru sărbătorile de iarnă, în care se aflau de toate de la rechizite școlare până la dulciuri și hăinuțe.