Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

   La 21 februarie 2022, ora 14.00, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, în conformitate cu Planul de semnare a Contractelor de Finanțare, Președintele raionului Soroca, dl Veaceslav Rusnac, a semnat Contractul de Finanțare a proiectului de aprovizionare cu apă și canalizare: ”Apă - necesitate primordială pentru o viață calitativă în Regiunea de Dezvoltare Nord„.

   Prin intermediul ADR Nord proiectul dat a fost câștigat de către Consiliul Raional Soroca, fiind aplicant, avându-i ca parteneri Primăriile соmunelor Vasilcău, Volovița, Vărăncău și satului Racovăț.

   Noul proiect de infrastructură va obține finanțare din Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR), conform Documentul Unic de Program (DUP) pentru anii 2022-2024.

Detalii AICI

https://gov.md/.../guvernul-aprobat-lista-proiectelor...