Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

     În data de 19 iulie 2022,orele 16.00, conform orarului de audiență a cetățenilor în teritoriu Președintele raionului Soroca dl Veaceslav Rusnac a efectuat audiența cetățenilor din s. Iarova.

   La audiență au participat vicepreședinții raionului dna Alla Bordianu și dna Svetlana Paunescu, Primarul comujnei Iarova dl Ivan Chiriac, consilierii Consiliul comunal Iarova și reprezentanți ai instituțiilor publice.

    În cadrul evenimentului Președintele raionului, dl. Veaceslav Rusnac a adus la cunoștință locuitorilor comunei Iarova despre activitățile de îmbunătățire a serviciilor de gospodărie comunală în Cremenciug, Iarova și Oclanda din cadrul proiectului ,,Mă Implic„ - proiect de implicare civică în guvernarea locală, prin care comuna Cremenciug în parteneriat cu comuna Iarova și satul Oclanda în perioada anilor 2021-2023 se implică pentru a crea serviciul de salubrizare și îmbunătățirea serviciului de colectare a deșeurilor solide.  

    La fel a fost pus în discuție și Proiectul „Aprovizionarea cu apă din râul Nistru pentru 33 localități din raioanele Dondușeni, Soroca, Ocnița” elaborat și depus de Agenția de Dezvoltare Regională Nord în cadrul Apelului pe listă de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada 2021-2023.