Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

   La data de 17 august 2022, Președintele raionului Soroca, dl. Veaceslav Rusnac și primarul municipiului Soroca, dna Lilia Pilipețchi, au avut o întrevedere de lucru online cu reprezentanții administrației orașului Wuhan din China, cu participarea Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Yan Wenbin.

   Părțile au discutat perspectivele cooperării în domeniul turismului, educației, comercial-economic. Deputatul Alla Pilipețcaia a subliniat că printre obiectivele de bază ale Partidului Socialiștilor se află promovarea unor standarde ridicate de viață în toate regiunile țării, deschiderea de noi locuri de muncă și piețe de desfacere pentru produsele autohtone.

   În cursul dialogului a fost menționată existența unui potențial sporit în efectuarea schimbului cultural între Soroca și Wuhan, predarea limbii chineze pentru tinerii din Soroca și creșterea atractivității turistice a orașului.

   Președintele raionului Soroca, dl. Veaceslav Rusnac a menționat interesul pentru implementarea unor proiecte în domeniul energiei regenerabile și securității energetice, cu suportul părții chineze.

   Directorul Oficiului Afacerilor Externe din Wuhan, Duan Xiaoming, a pledat pentru continuarea cooperării cu raionul Soroca în interesul ambelor state.

 

http://provincial.md/actual/raionul-soroca-a-stabilit-relatii-de-colaborare-cu-orasul-wuhan-din-china

Sursă: provincial.md