Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

La 25 decembrie 2022 cu începere de la orele 11.00 pe Piața Libertății din municipiul Soroca s-a desfășurat Iarmarocul de Crăciun din cadrul Festivalului tradițiilor și obiceiurilor de iarnă ”V-AM URA, V-AM TOT URA„ ediția a XIII-a, organizat de către Secția Cultură și Turism a Consiliului raional Soroca în parteneriat cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI SOROCA și filiala Soroca a CAMEREI DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE A REPUBLICII MOLDOVA.
Festivalul a fost deschis de către Președintele raionului Soroca dl Veaceslav Rusnac, care cu prilejul sărbătorilor de iarnă – Crăciunul și Anul Nou, în numele Consiliului raional Soroca și al său personal a adresat sorocenilor și oaspeților cele mai sincere felicitări, urări de sănătate, noroc și prosperitate. Un an fericit, cu realizări importante, aspirații înalte, gânduri bune și multă pace.
În cadrul evenimentului dl Veaceslav Rusnac, împreună cu vicepreședinții raionului dna Alla Bordianu, dna Svetlana Paunescu și dl Iurie Tănase, au dăruit dulciuri tuturor copiilor prezenți la Festival.
Ulterior, au fost decernați cu Diploma Președintelui raionului și premii bănești învingătorii concursului raional ”Cel mai bun vin de casă” și Diploma Președintelui raionului toți agenții economici și meșterii populari prezenți la Iarmarocul de Crăciun.
Evenimentul a început cu Parada măștilor zoomorfe a instituțiilor de învățământ și colectivelor artistice din municipiul și raionul Soroca.
În cadrul Festivalului Consiliul raional Soroca și Primăria municipiului Soroca, au desfășurat o acțiune de caritate, astfel oferind gratuit tuturor participanților 1 000 porții de bucate tradiționale (mămăligă, friptură și vin fiert), acestea fiind pregătite de către angajații Primăriilor comunei Bădiceni și satului Șeptelici.
De la festival n-au lipsit nici jocurile distractive (pilon cu surprize, bătaia cu perna, bătaia cocoșilor, ridicarea greutăților, aruncarea mingii, etc.), învingătorii fiind premiați cu dulciuri.