Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

     În data de 31 ianuarie 2024, în sala de protocol a Consiliului raional Soroca, Președintele raionului Soroca dl Veceslav Rusnac, împreună cu vicepreședinții raionului dna Alla Bordianu și dl Iurie Tănase și șefa Direcției Agricultură și Alimentație a Consiliului raional Soroca dna Aliona Andriuță, a avut o întâlnire cu dl Kazys STARKEVIČIUS, șeful delegației, șeful Grupului pentru relații interparlamentare cu Republica Moldova, Președintele Comitetului economie din cadrul Seimas-ului Republicii Lituania și dl Edmundas PUPINIS, șef adjunct al Grupului pentru relații interparlamentare cu Republica Moldova, membrul Comitetului educație și știință din cadrul Seimas-ului Republicii Lituania, însoțiți de deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Lituania dl Ion Babici și secretarul de stat al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova dl Iurie Scripnic.

    Ulterior, în sala mică a Palatului de Cultură din municipiul Soroca, conducerea raionului Soroca și membrii Grupului pentru relații interparlamentare cu Republica Moldova a Seimasului Republicii Lituania au avut o întâlnire cu agricultorii din raionul Soroca.

    În cadrul discuțiilor au abordate subiecte de actualitate cum ar fi agenda de reforme a Republicii Moldova, parcursul european al țării noastre și oportunitățile de intensificare a relațiilor moldo-lituaniene în diverse domenii-cheie; etapele de armonizare a legislației naționale cu cea europeană și despre ajutorul oferit de Vilnius în expertiza în domenii, precum agricultura sau energie regenerabilă, cât și implementarea unui șir de proiecte, în special din agricultură și infrastructură.