Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

Consiliul Raional Soroca anunţă concurs de ocupare a funcţiei vacante de administrator al ÎM „Hoterm Servicii”.

Dosarele de participare la concurs, întocmite conform prevederelor Regulamentului de organizare a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de conducător al instituției publice/ întreprinderii municipale fondate de consiliul raional (Decizia Consiliului Raional Soroca nr.10/10 din 16.08.2016) se primesc la sediul Consiliului Raional Soroca, str. Ştefan cel Mare, 5, (et.5, bir.511), telefon 0-230-2-20-26, e-mail luiza.caraush@gmail.com .

 

Bibliografia concursului:

-          Constituția Republicii Moldova;

-          Codul muncii al Republicii Moldova nr.154/.2003

-          Codul administrativ al Republicii Moldova nr.116 din 19.07.2018;

-          Legea privind administrația publică locală nr.436/2006;

-          Legea privind protecția datelor cu caracter personal nr.133 din 08.07.2011;

-          Legea privind evaluarea integrităţii instituționale nr.325 din 23.11.2013;

-          Legea privind declararea averii și a intereselor personale nr.133/2016;

-          Legea integrității nr.82 din 25.05.2017;

-          Legea cu privire la actele normative nr.100 din 22.12.2017;

-          Legea cu privire la întreprinderea de stat și întreprinderea municipală nr.246 din 23.11.2017;

-          Legea salarizării nr.847 din 14.02.2002;

-          Legea securității și sănătății în muncă nr.186 din 10.07.2008;

-          Legea privind securitatea industrială a obiectelor industriale periculoase nr.116 din 16.05.2012;

-          Hotărârea Guvernului cu privire la cuantumul minim garantat al salariatului în sectorul real nr.165 din 09.03.2010.

 

Dosarul de participare la concurs se depune personal sau prin poştă/e-mail și va conține:

a)      formularul de participare la concurs, specificat în anexa nr.1 la Regulamentului de organizare a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de conducător al instituției publice/întreprinderii municipale fondate de consiliul raional (Decizia Consiliului Raional Soroca nr.10/10 din 16.08.2016);

b)      copia buletinului de identitate;

c)      copiile diplomelor de studii superioare și ale certificatelor de absolvire a cursurilor de perfecționare profesională și/sau de specializare;

d)     documente ce atestă experiența profesională (copia carnetului de muncă sau certificat privind activitatea profesională desfășurată după data de 1 ianuarie 2019, semnate de conducătorii autorității/instituției sau de șeful subdiviziunii resurse umane, adeverite prin ștampilă,în care trebuie să se facă în mod obligatoriu referință la documentul (ordinul, dispoziție), care confirmă vechimea în muncă);

e)      certificatului medical sau declarația pe propria răspundere;

f)       cazierului judiciar sau declarația pe propria răspundere;

g)      proiectul de management al instituției (8-10 pagini, tehnoredactate la calculator, cu mărimea de font - 12, interval interliniar - 1,0.

Notă: Copiile documentelor prezentate pot fi autentificate de notar sau se prezintă împreună cu documentele originale pentru a verifica veridicitatea lor. În situaţia în care dosarul de concurs se depune prin poştă sau e-mail, veridicitatea documentelor se verifică la data desfăşurării primei probe a concursului, sub sancţiunea respingerii dosarului de concurs. Vor fi examinate doar dosarele complete.

 

Condiţiile de participare la concurs: Dreptul de a participa la concurs îl au persoanele care îndeplinesc următoarele condiţii:

a)      deţine cetăţenia Republicii Moldova;

b)      posedă limba română;

c)      la data expirării termenului de depunere a dosarelor, nu a împlinit vîrsta de 65 ani;

d)     are capacitate deplină de exerciţiu;

e)      este aptă, din punct de vedere al stării sănătăţii, pentru muncă, conform certificatului medical eliberat de medicul de familie sau de instituţia medicală abilitată;

f)       are studiile superioare absolvite necesare/ inginerești, prevăzute pentru funcția respectivă și a activat în domeniul respectiv cel puțin 3 ani sau în funcție de conducere cel puțin 4 ani;

g)      nu are antecedente penale nestinse, nu este privat de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate, ca pedeapsă de bază sau complementară, ca urmare a sentinţei judecătoreşti definitive prin care s-a dispus această interdicţie.

 

Data-limită de depunere a documentelor este 15 septembrie 2021.                     

 

 

       Veaceslav Rusnac,

                                                                Președinte al Raionului Soroca