Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

La data de 13 septembrie 2021,ora 09.30 în sala de protocol a Consiliului raional Soroca, de către Președintele raionului dl Veaceslav Rusnac pentru aportul adus la promovarea imaginii pozitive a raionului Soroca pe arenele sportive naționale și internaționale care a ocupat locul II și a câștigat medalia de argint și titlul de vice-campioană mondială, la categoria de vârstă la Campionatul Mondial la joc de dame rezervat pentru veteran, ediția 2021, desfășurat în perioada 20-31 august 2021 în orașul Kranevo, Bulgaria, la care au participat 234 de sportivi din 9 țări ale lumii. Prin Dispoziția Președintelui raionului Soroca nr. 83 din 10.09.2021 dna Ada Odajiu, sportivă și membru al Lotului Național la joc de dame a fost decernată cu Diploma Președintelui raionului, fiindu-i acordat și un premiu bănesc unic în sumă de 3000 lei.