Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

     La data de 17 septembrie, orele 11.00 în sala de protociol a Consiliului rational Soroca cu respectarea tuturor restricțiilor pandemice și cu număr limitat de persoane, pe motiv că raionul și municipiul Soroca sunt sub Cod Roșu de alertă epidemiologică a avut loc decernararea cu Diploma Președintelui raionului angajații Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei Soroca cu prilejul sărbătorii profesionale - Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei, care se sărbătoreşte în Republica Moldova în a treia duminică a lunii septembrie.

     În contextul sărbătorii Președintele raionului dl Veaceslav Rusnac a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii profesionale, însoțit de urări de pace și  sănătate. ”Misiunea asistentului social este de a asista și sprijini anumite grupuri vulnerabile ale populației: pensionari, persoane în etate care locuiesc singure, persoane cu handicap, refugiați, copii din familii defavorizate, orfani, persoane aflate sub tutelă sau curatelă, șomeri, etc.
    Vă exprimăm întreaga recunoştinţă pentru aportul adus la dezvoltarea serviciilor publice, pentru munca depusă cu dăruire de sine, pentru bunătatea, respectul şi receptivitatea manifestată faţă de cetăţeni.  
    În numele Consiliului raional și al meu personal vă adresez sincere felicitări, dorindu-vă multă sănătate, prosperitate, răbdare, putere de muncă şi mult spor în realizarea lucrurilor bune. Profesia de asistent social este una dificilă și laborioasă care necesită un efort considerabil, abilități, profesionalism, căldură umană, de rând cu dragostea față de cel apropiat și optimism.

     Să aveți parte de dragostea celor dragi, de stima prietenilor, rudelor și de recunoștința celor cărora zi de zi le deschideți ușa, aducându-le câte un strop de bucurie”.
      La fel au fost aduse mulțumiri și profundă recunoştinţă pentru dăruirea şi efortul deosebit depus în activitatea lor, pentru competenţă profesională şi operativitate în ajutorarea persoanelor, pentru dragostea şi omenia cu care contribuie la soluţionarea problemelor solicitanților, de către vicepreședintele raionului dna Svetlana Paunescu și șeful Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei Soroca dl Vladimir Nicuța.