Căutare în site

Sesiune informativă pentru APL


Pe 22 noiembrie, curent , reprezentanții administrației publice locale de ambele niveluri .
Mai Mult

Gala Laureaților Fotbalului Sorocean 2017


Evenimentul a coincis și cu marcarea a 10 ani de activitate a Asociației de Fotbal din raionul Soroca.
Mai Mult

Ziua Pedagogului la Soroca


Tradițional, la 5 octombrie, este marcată Ziua Internațională a Profesorului. Cu acest prilej și la Soroca a fost organizată o festivitate.
Mai Mult

Sărbătoare frumoasă în com. Vasilcău


Ieri,30 noiembrie,2017 a vut loc darea în exploatare a blocului sanitar din Grădinița „Prichindel”, Vasilcău
Mai mult
Zi de comemorare a eroilor căzuţi în conflictul armat de pe Nistru.

Astăzi, 2 martie 2018 s-au împlinit 26  de ani de la declanşarea conflictului armat de pe Nistru. Cu acest prilej în preajma complexului memorial consacrat eroilor căzuţi în luptele pentru apărarea integrităţii şi independenţei a Republicii Moldova a avut loc un miting de comemorare.
La eveniment au participat combatanți ai războiului de pe Nistru, reprezentant al Guvernului RM, reprezentanții APL de nivelu I şi II, reprezentanţi ai organelor de drept, consilieri municipali și raionali şi locuitori ai raionului.
Numeroasa audienţă a cinstit printr-un moment de reculegere memoria celor decedaţi, după care colaboratorii Inspectoratului de Poliție Soroca au efectuat salve.
Reamintim că 29 mii persoane au participat la acest conflict, dintre care 286 persoane au decedat, iar 289 persoane au rămas invalide de gradul I, II şi III din cauza rănilor primite.
Evenimentul a culminat cu depuneri de flori la monumentul eroilor căzuţi la datorie, după care a fost organizată o masă de pomenire.

Consiliul Raional Soroca

str.Ștefan cel Mare, 5/ or.Soroca, MD-3000 / Republica Moldoca  Tel.+ (373) 230 2-26-50, Fax. + (373) 230 2-20-98, Email:crsoroca@gmail.com,
Program de lucru 08:00 - 17:00