Căutare în site

Sesiune informativă pentru APL


Pe 22 noiembrie, curent , reprezentanții administrației publice locale de ambele niveluri .
Mai Mult

Gala Laureaților Fotbalului Sorocean 2017


Evenimentul a coincis și cu marcarea a 10 ani de activitate a Asociației de Fotbal din raionul Soroca.
Mai Mult

Ziua Pedagogului la Soroca


Tradițional, la 5 octombrie, este marcată Ziua Internațională a Profesorului. Cu acest prilej și la Soroca a fost organizată o festivitate.
Mai Mult

Sărbătoare frumoasă în com. Vasilcău


Ieri,30 noiembrie,2017 a vut loc darea în exploatare a blocului sanitar din Grădinița „Prichindel”, Vasilcău
Mai mult
Înpreună reducem riscurile. 
La data de 11 mai 2018 în municipiul Soroca a fost desfăşurată etapa regională a Şcolii securităţii pentru copii „Împreună reducem riscurile”, ediţia 2018. Acest concurs se desfăşoară în baza ordinului “Cu privire la organizarea și desfășurarea etapelor regională şi naţională ale Școlii securităţii pentru copii „Împreună reducem riscurile” emis de către Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova şi Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.
Cononcursul are ca scop creșterea nivelului de pregătire a populației în caz de situații excepționale, atragerii atenției publice asupra problemelor de prevenire şi reducere a situațiilor de risc în rândul copiilor și tinerilor, promovării unui stil de viață sănătos, popularizării profesiei de salvator, pompier, poliţist etc..
Conform regulamentului Etapa regională de la Soroca a pus la încercare 9 echipe din instituţiile din învăţămînt a cîte 3 echipe din raioanele: Soroca, Drochia şi Floreşti.
În rezultatul concursului, câștigătoare a devenit echipa LT “M.Eminescu” din orașul Florești. Pe locul doi s-au clasat elevii echipei de la LT “C. Stere”, din Soroca, iar elevii drochieni de la LT “M.Eminescu”, s-au învrednicit de locul trei. În total la Școala Securității vor participa peste 1200 de copii din toată țara. La sfârșitul acestei luni va fi desfășurată etapa națională a Școlii Securității, unde vor participa câștigătorii etapei regionale. Activitatea este organizată de IGSU în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, susținut de UNICEF în Moldova.

Consiliul Raional Soroca

str.Ștefan cel Mare, 5/ or.Soroca, MD-3000 / Republica Moldoca  Tel.+ (373) 230 2-26-50, Fax. + (373) 230 2-20-98, Email:crsoroca@gmail.com,
Program de lucru 08:00 - 17:00