Căutare în site

Sesiune informativă pentru APL


Pe 22 noiembrie, curent , reprezentanții administrației publice locale de ambele niveluri .
Mai Mult

Gala Laureaților Fotbalului Sorocean 2017


Evenimentul a coincis și cu marcarea a 10 ani de activitate a Asociației de Fotbal din raionul Soroca.
Mai Mult

Ziua Pedagogului la Soroca


Tradițional, la 5 octombrie, este marcată Ziua Internațională a Profesorului. Cu acest prilej și la Soroca a fost organizată o festivitate.
Mai Mult

Sărbătoare frumoasă în com. Vasilcău


Ieri,30 noiembrie,2017 a vut loc darea în exploatare a blocului sanitar din Grădinița „Prichindel”, Vasilcău
Mai mult
Festivalul naţional-concurs “Fanfara Argintie”  ediţia a 15-a  şi Iarmarocul  raional  “Produs de Soroca”
      La  10 iunie anul curent, Consiliul Raional Soroca  cu sprijinul  Ministerului   Educaţiei, Culturii şi Cercetării  al Republicii Moldova   și toți producătorii  de produse şi servicii din raion își unesc  eforturile pentru a desfăşura Festivalul naţional-concurs “Fanfara Argintie”  ediţia a 15-a  şi  Iarmarocul  raional  “Produs de Soroca”.
     Scopul evenimentului, care se va desfăşura, este oferirea tuturor participanților şi prezenţilor de a petrece un weekend in aer liber cât mai plăcut, în care să îmbine ascultarea inconfundabilă a muzicii de fanfară cu savoarea  bucatelor  tradiționale la fel vizitarea expoziţiilor producătorilor din  raionul Soroca  cu comerțul tradițional de produse agroalimentare și meșteșugărești. 
      În acest context Comitetul organizatoric s-a întrunit în mai multe şedinţe, la care au fost discutate şi aprobate mai multe momente organizatorice. Se preconizează ca la acest eveniment să participe în concurs circa 20 orchestre de fanfară din republică şi peste hotare şi circa 40 de producători de diverse mărfuri şi servicii din raionul Soroca.

Consiliul Raional Soroca

str.Ștefan cel Mare, 5/ or.Soroca, MD-3000 / Republica Moldoca  Tel.+ (373) 230 2-26-50, Fax. + (373) 230 2-20-98, Email:crsoroca@gmail.com,
Program de lucru 08:00 - 17:00