Căutare în site

Şedinţă de lucru
în scopul identificării soluţiilor de redresare a situaţiei create la SA “Regia Apă Canal” Soroca

       La 25 iunie curent, Președintele raionului Soroca, dl Ghenadie Muntean a convocat o ședință de lucru cu participarea conducerii  Direcţiei de deservire Fiscală Soroca, SA “Regia Apă Canal” Soroca, primăriilor municipiului Soroca, Regina-Maria, Rublenița, Egoreni, Hristici, Zastinca și specialiști ai Consiliului raional şi Consiliului municipal Soroca.
      Consiliul raional Soroca riscă să fie cu contul blocat, asta pentru că nu își onorează obligațiile față de Ministerul Finanțelor, pentru creditele oferite de BERD, în care Consiliul raional este garant, iar SA “Regia Apă Canal Soroca” și șase primării sunt beneficiari. 
       Până la moment întreprinderea dată generează mari pierderi, fapt pentru care Preşedintele raionului Soroca a convocat şedinţa în scopul identificării soluţiilor de redresare a situaţiei create la SA “Regie Apă Canal” Soroca.
       Participanții au venit cu mai multe propuneri pentru soluționarea situației, însă nu este elabotat un plan concret şi în acest scop, urmează convocarea unei noi şedinţe, la care  conducerea nou aleasă la SA “Regia Apă Canal” Soroca să-l prezinte spre examinare.