Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

La 10 iulie 2019, Preşedintele raionului Soroca, dl Ghenadie Muntean a efectuat o vizită de lucru în vederea verificării lucrărilor de întreținere periodică și reparație curentă  a drumului public local L102, drum de acces spre satul Racovăț cu îmbrăcăminte din beton asfaltic.  La fel au fost  verificate și lucrările efectuate pe o porțiune de 550m a drumului L89 Iojnița-Grigorăuca, la care în urma executării au fost depistate un șir de divergențe care urmează a fi înlăturate.
În urma ploilor abundente din ultima perioadă au fost afectate mai multe porțiuni de drum  pe teritoriul raionului Soroca, dintre care face parte și drumul public raional L101 R14 Redi-Cereșnovăț-Voloave. Deja au început lucrările de scarificare a îmbrăcămintei rutiere în scopul ameliorării situației curente.
Lucrările sunt executate de către SRL ,,Magistrala Nord” Drochia și finanțate din Programul Raional pentru reparația și întreținerea drumurilor publice locale pentru anul 2019.