Căutare în site

Iarmarocul „Produs de Soroca” și Festivalul „Victor Postolachi” (2019)

Iarmarocului „Produs de Soroca” și Festivalului „Victor Postolachi”.

Mai Mult

Înfrățirea raionului Soroca cu județul Bacău

Evenimentul a avut loc în Sala de Protocol a Consiliului Raional Soroca.

 Pedagogul anului
Finala Concursului
,,Pedagogul Anului"
Mai Mult

 Cea de-a IX-a ediție a Festivalului Mărului bate la ușă

La data de 15.09.2019 va avea loc Festivalul Mărului ediția a IX-a

La Palatul de Cultură din Municipiu Soroca, a avut loc deschiderea unei săli multifuncționale noi renovate. Efectuarea acestor  lucrări de renovare,  a permis crearea condiţiilor mai bune pentru copiii ce frecventează colectivele şi studiourile artistice, și extinderea posibilităţilor ca instituţia să organizeze şi să găzduiască concerte, spectacole de teatru,  ședințe și mese rotunde, astfel încât Palatul de Cultură din Municipiul Soroca să devină într-adevăr o instituție accesibilă pentru mai mulți cetățeni cu diferite interese.
La eveniment  au participat autorităţile raionului Soroca, în frunte cu dl Ghenadie Muntean, Preşedintele raionului, dl Nicuța Vladimir, vicepreședintele raionului,  reprezentanți ai aparatului președintelui, angajați din domeniul culturii.
Reamintim că renovarea sălii multifuncționale a fost posibilă datorită contribuțiilor din bugetul Consiliului Raional și  Proiectului “Turism Rural – un pas sigur pentru sporirea cooperării transfrontaliere între Raionul Soroca și Raionul Iampol, Ucraina.”