Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

        
                                                                                                                  Stimați soroceni!
 
     Primiți cele mai sincere felicitări consacrate Zilei Internaționale a Familiei.
   Ziua de 15 mai a fost declarată "Ziua Internațională a Familiei" prin rezoluția adoptată la 20 septembrie 1993 de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite.
   Obiectivul principal al acestei zile este de a accentua importanţa familiei şi de a promova valorile familiei – egalitatea, dragostea, respectul, împărţirea echitabilă a responsabilităţilor casnice, combaterea tuturor formelor de violenţă împotriva femeilor, copiilor, persoanelor în etate.
    În intenția comunității internaționale Ziua Familiei este menită a fi un prilej de sensibilizare a tuturor cetățenilor și autorităților cu privire la problemele cu care se confruntă familia în societatea contemporană, dar și o bună ocazie de a celebra uniunea dintre soț, soție și copii.
   Doresc tuturor familiilor tinere și cuplurilor care urmează să-și creeze viitoarea familie să preea un exemplu de la jubiliari, să păstreze puritatea și sinceritatea relației și să nu uite tradițiile familiale glorioase.
    De Ziua Internațională a Familiei din numele Consiliului Raional Soroca și al meu personal Vă doresc să aveți alături oameni care să vă susțină în orice situație și să vă aducă liniștea sufletească
    Fiți fericiți alături de cei dragi!!

    Cu respect,
    Rusnac Veaceslav
    Președinte al Raionului Soroca