1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Stimați cetățeni!

Scris de Secția Organizarea și Coordonarea Activității Administrative Vineri, 13 Ianuarie 2017

      La data de 17 ianuarie 2017, ora 10.00 în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca , va avea loc o întîlnire de lucru cu viceministrul muncii, protecției sociale și familiei, dna Anastasia Oceretnîi,  în conformitate cu orarul întîlnirilor membrilor Guvernului şi a conducătorilor autorităţilor administrative centrale cu cetăţenii (conform prevederilor Hotărîrii Guvernului Republicii Moldova nr.78 din 12 februarie 2010) .
    Totodată Vă informăm că la ora 11.00 , în aceeași zi , doamna viceministru va primi cetățeni în audiență. În acest context, dacă aveți nevoie de consultanță pe subiecte ce țin de competența Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei Vă așteptăm la ora și locul menționat.
Înscrierea prealabilă la audienţă se va face la numerele de telefon: 
0 (230) 2-24-94 sau 0 (230) 2-37-73.

Scris de Secția Organizarea și Coordonarea Activității Administrative Luni, 16 Ianuarie 2017

        Ziua Națională a Culturii este un bun prilej de a aduce un omagiu tuturor celor ce ctitoresc la menținerea, păstrarea și valorificarea potențialului cultural al poporului nostru, aducînd în inimile noastre bucuria realizărilor prin programe artistice, evenimente culturale, care, de fiecare dată, ne fac viața mai frumoasă
        Cu prilejul acestei frumoase sărbători adresez felicitări tuturor personalităţilor din acest domeniu, indiferent că se află în sate, oraşe, în teatre, case de cultură, muzee, biblioteci. Vă mulţumesc din toată inima pentru contribuţia adusă la dezvoltarea culturii noastre .
Sincere urări de bine, prosperitate şi sănătate!

Cu respect,Ghenadie Muntean, Preşedinte al Raionului SorocaPagina 2 din 460