Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

   În data de 10 mai 2023, orele 13.00 în sala mică a Palatului de Cultură din municipiul Soroca, de către Direcția Învățământ s-a desfășurat Gala Parteneriatelor Educaționale 2022, ediția a IV-a.

  La eveniment au participat Președintele raionului Soroca dl Veaceslav Rusnac, șefa interimară a Direcției Învățământ Soroca dna Aliona Rîșchitor, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, directori și elevi ai instituțiilor de învățământ din municipiul și raionul Soroca.

   În alocuțiunea sa, Președintele raionului Soroca dl Veaceslav Rusnac a felicitat toți participanții și a adus asigurări că Consiliul Raional Soroca va sprijini și în continuare instituțiile educaționale din raion în activitățile inițiate.

   În cadrul evenimentului au fost prezentate bunele practici de parteneriate ale grădinițelor și școlilor din raionul Soroca, care ar putea servi drept model și pentru alte instituții de învățământ.

   La concurs au participat, prin depunerea a 21 de dosare, 13 instituții de învățământ din raion: 1 – liceu, 9 – gimnazii și 3 – instituții de Educație Timpurie, dintre care:

pentru nominația „Parteneriate fără hotare” – Instituția Publică Liceul Teoretic „Petru Rareș” mun. Soroca, pentru nominația „Parteneriate pentru dezvoltare durabilă” - Instituția Publică Gimnaziul Vărăncău,

pentru nominația „Parteneriate pentru promovarea performanței educaționale - Instituția de Educație Timpurie „Prichindel” s. Vasilcău,

pentru nominația „Parteneriate pentru creșterea stării de bine în scoală” - Instituția Publică Gimnaziul Holoșnița, Instituția Publică Gimnaziul Schineni și Instituția Publică Gimnaziul „Nicolae Cornea” s. Zastînca,

pentru nominația „Parteneriate pentru incluziunea școlară” – instituția de Educație Timpurie  nr. 13 „Steluța” mun. Soroca,

pentru nominația „Parteneriate pentru un stil de viață sănătos” - Instituția Publică Gimnaziul „Alexandru Lupașcu” s. Volovița și Instituția Publică Gimnaziul „Dumitru Matcovschi” mun. Soroca.