Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

     

     Astăzi, 25 august 2020, ora 13.00 Vicepreședintele raionului dna Bordianu Alla, împreună cu viceprimarul municipiului Soroca dna Ojog Anna, au participat la inaugurarea sediului Sectorului Poliției de Frontieră din Soroca, care s-a aflat în reconstrucție.

     În cadrul evenimentului dna Bordianu Alla a menționat, că ”odată cu redeschiderea acestui nou sector, vor spori și roadele muncii în activitatea de risc pe care o desfășirați zilnic. Consiliul Raional Soroca în numele Președintelui raionului dl Rusnac Veaceslav vă transmite urări de susces în realizarea atribuțiilor de serviciu și rămânem în continuare deschiși pentru colaborare”.

      Sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră din Soroca a fost construit din temelie. Pentru asta din bugetul de stat au fost alocați circa 6,5 milioane de lei. 

      La eveniment au fost prezenți șeful Poliției de Frontieră Corneliu Groza, personalul subdiviziunii și reprezentanți mass-media.