Căutare în site

Stimați  concetățeni,

      Ziua de 27 august este o zi de importanță deosebită pentru țara noastră și pentru fiecare cetățean în parte, pentru că marcăm Ziua Independenței Republicii Moldova.

    Această sărbătoare ne unește în spiritul demnității de neam, ne amintește de acei eroi care s-au jertfit pentru integritatea și suveranitatea țării noastre. Sărbătoarea ne cheamă să fim  demni că suntem cetățenii Republicii Moldova, să ne iubim țara și să prețuim adevăratele valori cum ar fi libertatea și pacea. Suntem datori să ne apărăm pământul, să ne cunoaștem istoria și să cinstim pe strămoșii noștri care au fost și vor rămâne exemplu de patriotism, curaj și devotament.

     Aceste valori trebuie educate și la tânăra generație, pentru că o generație care nu cunoaște trecutul nu are nici viitor. Doresc ca viitorul nostru să fie unul prosper, cu bunăstare, sănătate și să depășim aceste provocări prin care trecem, ca să putem să ne bucurăm din plin de frumoasa sărbătoare – Ziua Independenței. Să ne păstrăm deci, identitatea noastră națională.

 

    Cu sincere urări de bine,  

 

Preşedinte al raionului Soroca

Rusnac Veaceslav