Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

    La data de 24 septembrie 2021, ora 11.00, vicepreședintele raionului Soroca dna Alla Bordianu, a desfășurat o ședință online cu managerii instituțiilor bugetare și persoanelor responsabile de deservirea și exploatarea instalațiilor tehnologice și tehnice a centralelor termice privind măsurile de pregătire a obiectelor din sfera socială pentru activitate în perioada toamnă-iarnă 2021-2022 din raionul Soroca.

    În cadrul ședinței a participat dl Dinu Guțu, inspector principal al Direcției Supraveghere Tehnică Nord al Agenției pentru Supraveghere Tehnică a Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova, care s-a referit la pregătirea centralelor termice cu program de lucu sezonier pentru funcționare; îndeplinirea lucrărilor de deservire și reparație tehnică a sistemelor de alimentare cu gaze a centralelor termice din gestiunea instituțiilor bugetare; dotarea cu personal instruit și atestat, persoane responsabile și muncitori/operatori antrenați la deseervirea și exploatarea instalațiilor tehnologice și tehnice a centralelor termice; efectuarea încercărilor la etanșietate a sistemelor de alimentare cu gaze; asigurarea măsurilor de apărare și regimul de protecție împotriva incendiilor, etc.

    Cu raport referitor la pregătirea instituțiilor deservite de către Întreprinderea Municipală ”Hotem Service” au intervenit directorul interimar dl Vasile Jardan și respectiv privind starea tehnică a punctelor termice - dna Angela Mușenco, șef al Direcției Învățământ.