Căutare în site

Sesiune informativă pentru APL


Pe 22 noiembrie, curent , reprezentanții administrației publice locale de ambele niveluri .
Mai Mult

Gala Laureaților Fotbalului Sorocean 2017


Evenimentul a coincis și cu marcarea a 10 ani de activitate a Asociației de Fotbal din raionul Soroca.
Mai Mult

Ziua Pedagogului la Soroca


Tradițional, la 5 octombrie, este marcată Ziua Internațională a Profesorului. Cu acest prilej și la Soroca a fost organizată o festivitate.
Mai Mult

Sărbătoare frumoasă în com. Vasilcău


Ieri,30 noiembrie,2017 a vut loc darea în exploatare a blocului sanitar din Grădinița „Prichindel”, Vasilcău
Mai mult
Ambasadorul Republicii Polone
 în vizită la Liceul Teoretic „Petru Rareș”, din mun. Soroca
Sâmbătă, 24.02.2018, în incinta Instituției Publice Liceul Teoretic „Petru Rareș” a avut loc o activitate publică dirijată de profesoara din Polonia. Activitatea este rezultatul parteneriatului stabilit la începutul anului școlar, prin selectarea elevilor din municipiu, doritori să studieze limba poloneză. 
La acest eveniment au participat reprezentanții APL, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Polone în Republica Moldova, Bartlomiej Zdaniuk, consilierul Ioana Boico, părinți, profesori şi oaspeţi din raioanele de nord a republicii. 
Activitatea a derulat pe două segmente: lecția propriu-zisă cu elevii implicați în studierea  limbii polone, cât şi stabilirea în cadrul ședinței în plen, a direcțiilor de perspectivă și a unui parteneriat ulterior cu o instituție de învățământ din Polonia.
Excelenţa sa, Ambasadorul Republicii Polone a rămas mulţumit de condiţiile oferite de LT ,,Petru Rareş” şi a menţionat că elevii au un potenţial mare în ce priveşte studierea limbii polone şi care trebuie dezvoltat.