Căutare în site

Sesiune informativă pentru APL


Pe 22 noiembrie, curent , reprezentanții administrației publice locale de ambele niveluri .
Mai Mult

Gala Laureaților Fotbalului Sorocean 2017


Evenimentul a coincis și cu marcarea a 10 ani de activitate a Asociației de Fotbal din raionul Soroca.
Mai Mult

Ziua Pedagogului la Soroca


Tradițional, la 5 octombrie, este marcată Ziua Internațională a Profesorului. Cu acest prilej și la Soroca a fost organizată o festivitate.
Mai Mult

Sărbătoare frumoasă în com. Vasilcău


Ieri,30 noiembrie,2017 a vut loc darea în exploatare a blocului sanitar din Grădinița „Prichindel”, Vasilcău
Mai mult
Inaugurarea Biroului „Bunicii Grijulii” la Soroca
Astăzi, 12 septembrie curent a fost inaugurat Biroul teritorial Soroca al Asociației Obștești „Bunicii Grijulii” amplasat  în incinta Palatului de Cultură Soroca. La eveniment au participat conducerea Consiliului Raional Soroca, conducerea Inspectoratului General al Poliţiei, Șeful Inspectoratului de Poliție Soroca, Președintele AO „Bunicii Grijulii”, membri și beneficiari ai proiectului din raionul Soroca. 
AO „Bunicii Grijulii” are drept scop implicarea persoanelor de vârsta a treia în viața socială și în special în protejarea copiilor pe trecerile de pietoni și în drum spre/de la școală. În cadrul biroului, voluntarii vor avea posibilitatea să se întrunească pentru a discuta și a planifica activitățile.
În cadrul ceremoniei de deschidere a Biroului au fost înmânate diplome însoțite de cuvinte de mulțumire pentru efortul depus în implementarea cu succes a proiectului, precum și cuvinte de motivare și stimulare a bunicilor grijulii din raionul Soroca întru dezvoltarea și promovarea în continuare a proiectului „Bunicii Grijulii”.