Căutare în site

Sesiune informativă pentru APL


Pe 22 noiembrie, curent , reprezentanții administrației publice locale de ambele niveluri .
Mai Mult

Gala Laureaților Fotbalului Sorocean 2017


Evenimentul a coincis și cu marcarea a 10 ani de activitate a Asociației de Fotbal din raionul Soroca.
Mai Mult

Ziua Pedagogului la Soroca


Tradițional, la 5 octombrie, este marcată Ziua Internațională a Profesorului. Cu acest prilej și la Soroca a fost organizată o festivitate.
Mai Mult

Sărbătoare frumoasă în com. Vasilcău


Ieri,30 noiembrie,2017 a vut loc darea în exploatare a blocului sanitar din Grădinița „Prichindel”, Vasilcău
Mai mult
Consiliul Raional Soroca  a contribuit la crearea condiţiilor mai bune pentru pacienţii şi lucrătorii medicali ai Secţiei Traumatologie a IMSP Spitalul Raional ,,A. Prisacari” Soroca
Astăzi, 5 septembrie, a avut loc ceremonia de inaugurare a Secției Traumatologie a Spitalului Raional  "A. Prisacari" Soroca, la care au participat Preşedintele raionului Soroca, dl Ghenadie Muntean, Deputatul în Parlamentul RM, dl Golovin Boris, Vicepreşedinţii raionului, Valdimir Nicuţa şi Iurie Todirean, Şeful, OTS al Cancelariei de Stat, Ceban Vladimir, directorul spitalului raional, dna Angela Rusnac, consilieri raionali şi un sobor de preoţi în frunte cu Episcopul IOAN de Soroca, Vicar al Mitropoliei Chișinăului și al Întregii Moldove.
Toate saloanele secţiei au fost renovate, mobilierul schimbat, iar blocurile sanitare reparate capital. Sursele financiare destinate pentru reparaţie au fost aprobate şi alocate din bugetul Consiliului raional Soroca, în sumă de circa 1 mnl. lei. Lucrările de reparaţie şi renovare a interiorului secţiei au fost executate pe parcursul a 4 luni.
Pacienții și angajaţii Secției de Traumatologie se bucură de noile condiţii create.
La finele evenimentului soborul de preoţi au efectuat procedura de sfinţenie a Secţiei Traumatologie a Spitalului Raional  "A. Prisacari" Soroca.
Pînă la finele anului curent, conform contractelor deja încheiate vor fi reparate şi alte două secţii a  Spitalul Raional ,,A. Prisacari” Soroca şi anume Secţia Terapie şi Maternitatea.