Căutare în site

Stimați lucrători din complexul agroindustrial,

 

            Tradițional, în toamnă târzie, când se face bilanțul unui întreg an agricol, Republica Moldova marchează astăzi, 22 noiembrie Ziua lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare, care anual se sărbătorește în a patra duminică a lunii noiembrie

           Cu ocazia zilei profesionale, vă adresez sincere și cordiale felicitări. Vă urez mult spor în tot ceea ce faceți, roade bogate și succese în asigurarea și dezvoltarea unei agriculturi moderne și durabile. 

            Dumneavoastră, aveți misiunea cea mai nobilă și cea mai onorabilă - de a crește pâinea. Sunteți  oamenii care iubiți pământul, cărora le pasă de sectorul agrar al țării și al raionului nostru.

            Îmi exprim convingerea, că prin munca, experiența și harul Dumneavoastră de buni gospodari: veți asigura o creștere constantă, orientată spre producție de calitate înaltă.

           Stimați lucrători, celebrând munca și profesionalismul Dumneavoastră, vă asigur de susținere din partea Consiliului Raional și vă mulțumesc pentru că înfruntați toate obstacolele zilnice și avansați în activitatea de loc ușoară.

           Vă doresc multă sănătate, optimism, succese și realizări frumoase, bucurii şi satisfacții de la munca depusă, pace în suflet, vreme favorabilă și belşug în toate!

           

            Cu profund respect,

Veaceslav Rusnac,

Președinte al Raionului Soroca

Întrunirea de lucru privind mersul executării lucrărilor de reparație curentă a îmbrăcămintei rutiere din beton asfalt a unui sector de drum public local L 103 Volovița-Vasilcău.

Lucrările sunt executate de către SRL ”Solcoci Prim” în baza contractului de antrepriză nr. 8 din 15.09.2020.

 

Astăzi, 09 noiembrie 2020, la ora 14.00, în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca, s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante de șef al Instituției Medico-Sanitare Publice Centrul de Sănătate Rudi ”Ion Vasilachi”.

    În baza rezultatelor obținute la probele prevăzute de concurs, învingătoarea concursului a devenit dna Vasilachi Luminița.